RU EE ENG SWE FI

Helle Partners Oy, rekisteri- ja tietosuojaseloste
 

1. Rekisteriseloste

1.1 Rekisterinpitäjä

Helle Partners Oy
 c/o Regus toimistohotelli, Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki
+358 40 545 8100
infellepartners.fi


1.2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Timo  Helle
tilintarkastus ja konsultointi
+358 40 545 8100
osoite: sama kuin yllä


1.3 Rekisterin nimi

Helle Partners Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.


1.4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Helle Partners Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käsitellään Helle Partners Oy:n toiminnasta viestimiseksi, asiakkuussuhteiden hoitamiseksi, yrityksen markkinointiin sekä muiden yrityksen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on yrityksen oikeutettu etu, sopimus, sekä suostumus siltä osin, kun kyse on henkilön itse tilaamista uutiskirjeistä ja yksityishenkilöille kohdistetuista sähköisistä markkinointimateriaaleista.


1.5 Rekisterin tietosisältö

Asiakkuus- ja markkinointirekistereissä käsitellään seuraavien ryhmien henkilötietoja: asiakkaat, avainkumppanit, työnhakijat sekä muut yrityksen sidosryhmät sekä potentiaalisten asiakkaiden tiedot.


1.6 Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja käyttäjältä asiakassuhteen syntymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä.

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään sekä viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa.


1.7 Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä saattaa palveluja tarjotessaan käyttää eri puolilla maailmaa sijaitsevia resursseja ja palvelimia. Rekisterinpitäjä saattaa siirtää henkilötietoja palvelujen käyttömaan ulkopuolelle ja mahdollisesti myös EU-alueen ulkopuolisiin maihin, joiden tietosuojalainsäädäntö on erilainen. 

Näissä tapauksissa rekisterinpitäjä varmistaa, että tietojen siirrolle on olemassa oikeusperuste, ja että henkilötietojen siirtoon liittyvistä asianmukaisista suojatoimista on huolehdittu.


1.8 Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta, ja tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.


1.9 Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


1.10 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

 

2. Tietosuojaseloste

2.1 Henkilötiedot

Helle Partners Oy noudattaa henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä henkilötietolakia ja muuta soveltuvaa lainsäädäntöä. Helle Partners Oy ei käsittele käyttäjiin liittyviä henkilötietolain tarkoittamia arkaluonteisia henkilötietoja.

Henkilötietojen kerääminen

Helle Partners Oy käyttää asiakasrekisterin nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon ja muihin vastaaviin tarkoituksiin, sekä kehittääkseen palveluaan.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseksi. Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää Helle Partners Oy:n ja asiakkaan väliseen markkinointiviestintään, toiminnan kehittämiseen, kohdennetun sisällön tuottamiseen sekä henkilön työtehtäviin liittyvän informaation viestimiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


2.2 Evästeet

Evästeiden perusteella pystymme parantamaan sivustomme toimivuutta, kehittämään tuottamiamme sisältöjä sekä tarjoamaan asiakkaillemme yksilöityä palvelua.

Mikäli sivustollamme vieraileva käyttäjä ei halua sallia evästeitä, voi evästeiden käytön estää käyttäjän internetselaimen asetuksista. Evästeet voivat olla tarpeellisia sivustomme ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

 

Ajankohtaista